TURKISH STUDENT - Yurtdışı Eğitim Rehberiniz
HomeHaberlerYurtdışında Dil Eğitimi IEFT’de !

Yurtdışında Dil Eğitimi IEFT’de !

Yabancı Dil Öğrenmek Bir Zorunluluk, Bu Zorunluluğu En İyi ve En Keyifli Şekilde Yerine Getirmenin Yolu Yurtdışından Geçiyor!

Yapman Gereken Ülkeni Seçmek ve Güzel Bir Maceraya Doğru Yola Çıkmak!

Küreselleşen dünyada yabancı dil öğrenmek artık artı bir değer kazanmaktan ziyade bir zorunluluk. Dünya ajandasından kopmamak, son gelişmeleri takip edebilmek, okuduğun ya da çalıştığın alanla ilgili makale ve incelemeleri okuyabilmek, en azından yurtdışına çıktığında kendini ifade edebilmek için en az bir yabancı dil bilmen gerekiyor. Bu diller içinde de en küresel olanı ve artık dünyanın ortak dili olarak kabul göreni İngilizce. İngilizceyi en iyi şekilde öğrenmenin yolu da yurtdışında eğitim almaktan geçiyor.

İngilizceyi de ya da arzu ettiğin diğer bir yabancı dili öğrenebilmen için o dilin konuşulduğu bir ülkede yaşamak, sokaklarında gezmek, ana dili İngilizce olan insanlarla sohbet edebilmek çok hızlı ilerleme kaydetmeni sağlayacak hiç şüphen olmasın! Bugüne kadar hep gözümüzde büyüttüğümüz, sıkıcı sınıflara hapsettiğimiz İngilizceyi öğrenmek o dilin konuşulduğu ülkede hiç de zor gelmeyecek. Yanlış öğrenme tekniklerinden, uzun ve sıkıcı derslerden, bitmek bilmeyen ödevlerden ve gramer kalıplarına sıkışan sınavlardan uzaklaşıp doğru biçimlerde bir dili öğrenmeye başladığın zaman boşa geçirdiğin zamanların için üzüleceksin. Travmaya dönüşen yabancı dil konuşma sıkıntısı emin ol bir iki hafta içinde geçecek ve ne kadar hızlı ilerleme kaydettiğine sen bile inanamayacaksın.

İngilizce Konuşulan Ülkeler Arasında İstediğini Seç ve Maceraya Atıl!

Tüm dünyada 8 ülkede İngilizce ana dil olarak konuşulmakta ve sosyal hayat bu dille yaşanmaktadır. Her yıl 1.5 milyonun üzerinde kişi İngilizce öğrenmek ve dilini geliştirmek için bu 8 ülkeyi tercih etmektedir. İngiltere, ABD, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, İrlanda, Malta ve Güney Afrika her yıl milyonlarca öğrenciyi topraklarında ağırlıyor. Her yıl milyonlarca öğrenci gelişmiş bir İngilizce ve unutulmaz deneyimlerle ülkesine dönüyor.

Yurtdışında eğitime karar verdikten sonrası ise işin eğlenceli kısmına giriyor. Hangi ülkeyi seçeceksin, kararsız mı kaldın? En büyük kararsızlığın bu olsun diyoruz… Eğer sen de seçim yapmakta zorlananlardansan doğru yerdesin. Yapman gereken online davetiyeni almak ve dünyanın en başarılı ve saygın yurtdışı dil okulları ile IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarlarında bir araya gel.

35. IEFT Yurtdışı Eğitim & Kariyer Fuarlarına Katılan Dil Okulları için www.ieft.com.tr

 

info@turkishstudent.com.tr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.